FULLI ABOGADOS, és un despatx d’advocats espanyol, multidisciplinari i independent, format per una Xarxa de Professionals de diverses àrees i sectors d’activitat, orientat a la gestió i solució d’assumptes complexos. Ens distingeix d’uns altres, la involucració i participació activa dels socis en cadascun dels temes que acceptem, i les solucions innovadores i eficients que creem. Talentexperiència i compromís són la nostra aportació imprescindible per brindar advocacia d’alt valor afegit.

Els nostres Advocats tenen en molts casos, més de 30 anys d’exercici professional ininterromput, la qual cosa acredita la dilatada experiència en la seva formació, preparació i enfocament, garantia de la millor prestació dels Serveis professionals.

Els Advocats de FULLI tenim una visió compartida de l’exercici de l’advocacia: compromesa, personalitzada, de valor i orientada a resultats. En aquest model és decisiu l’ampli coneixement dels sectors d’activitat en els quals assessorem, per així poder actuar preventiva i proactivament.

I el més important, treballem amb, per i per a persones. La nostra principal funció com a Professionals és defensar els interessos dels nostres clients, però sobretot defensar a les persones que representem, oferint-los el nostre SuportConfiança, i permanent i compromís per la seva seguretat i estabilitat.

El nostre Despatx té la seu Administrativa als efectes legals a Barcelona, però els nostres Associats desenvolupen la seva activitat a Catalunya, Aragó i part de la Comunitat valenciana, estant oberts a la col•laboració amb altres despatxos professionals tant a la nostra zona d’actuació com en la resta del territori nacional per donar cobertura integral als nostres clients.

Si estàs interessat a formar part de la nostra Xarxa de Col·laboradors, posa’t en contacte amb info@fulli.cat.

Benvinguts