És una unitat de negoci dedicada a facilitar-te la gestió dels teus edificis i els serveis generals mitjançant la disciplina del Facility Management o gestió integral d’edificis i els seus serveis generals, basant-nos en la pràctica de molts anys dedicats a la gestió de serveis en edificis.

T’oferim assessorament, mediació i formació (amb pràctiques) perquè els teus edificis i els serveis que ofereixes en ells, passin a ser una eina estratègica del teu negoci i deixin de ser una despesa inevitable.

Què és Facility Management?

El Facility Management és la disciplina que et permet gestionar els teus edificis i els seus serveis generals optimitzant els recursos que has de dedicar a la seva gestió. A més, permet reduir les despeses associades als serveis (entre un 10% i un 30%). En determinats casos, l’estalvi en algun dels serveis pot arribar al 50%.

El Facility Management no és una disciplina nova, va néixer fa 30 anys per cobrir necessitats de gestió d’edificis i els seus serveis generals. Després dels magnífics resultats obtinguts en edificis d’oficines, es va iniciar la seva implantació en la indústria.

Actualment, la situació econòmica del país, situa a FMIC en una immillorable situació per afrontar el repte i responsabilitat d’aplicar, al més alt nivell, els conceptes de Facility Management i la formació de persones en el sector de la gestió d’Infraestructures crítiques, edificis amb serveis estratègics i, en definitiva, en empreses que tinguin la curiositat de conèixer en què gasten els seus diners, on ho gasten i si els usuaris dels seus edificis estan rebent el servei que es mereixen.