Tots sabem que no és fàcil muntar un negoci propi. Existeixen nombrosos elements a tenir en compte i obstacles que superar, a més requereix un alt grau d’implicació, esforç, ganes i treball. No obstant això, la satisfacció de crear i aportar alguna cosa és summament gratificant.

A Fulli som emprenedors, ens encanta emprendre, iniciar, consolidar, estructurar, organitzar noves idees i sobretot, volem recolzar al màxim la iniciativa emprenedora, per la qual cosa oferim tots els nostres recursos perquè aquells que tinguin una idea de negoci i vulguin emprendre, trobin l’ajuda que necessiten i puguin fer realitat el seu projecte.

Una part important de la nostra firma està enfocada a l’assessorament de creació de noves empreses, amb la qual cosa hem adquirit una considerable experiència en relació als dubtes o inquietuds que tenen molts emprenedors durant l’inici i posada en marxa dels seus negocis.

Nosaltres acompanyem a les Startups des dels seus inicis, prestant assessorament legal i fiscal en tots els aspectes de la seva activitat empresarial, buscant la millor figura jurídica per al desenvolupament de la idea i sobretot, estant al seu costat en tot moment, des de l’inici fins a la consolidació.